Főoldal E-hulladék Szolgáltatásaink Bérmunka Irányelvek Ázsia Kapcsolat

Milyen jellegű hulladékot tudunk átvenni, kezelni:


Cégünk gyakorlatilag bármilyen elektromos árammal működő berendezést, illetve annak részegységeit és alkatrészeit átveszi és a környezetvédelmi  normatívának megfelelően kezelni képes. A kézi válogatásnak és szétszerelésnek köszönhetően nagyon jó hatásfokkal tudjuk az alkatrészeket  másodanyagokra bontani és osztályozni. Mint hulladék gazdálkodó és feldolgozó üzem vállalatuk elhivatott a környezeti ártalmak minimalizálásában. A további hasznosításra átadott anyagok már specializálódott feldolgozókhoz kerülnek (műanyag feldolgozók, nyáklap hasznosítók, acél és fém  kohók) így is hozzájárulva a természetünk terhelésének csökkentéséhez.

Számunkra az elektromos hulladék érték. Ennek megfelelően egyes fajtákatért különböző árat tudunk fizetni telephelyünkön

A hulladék leadása egyszerű folyamat a szükséges dokumentumok bemutatása és feljegyzése után. Nincs területi vagy mennyiségi megkötés.


Magánszemélyeknek dokumentumok:


- Személyi igazolvány

- Lakcím kártya

- Adóigazolvány

Magánszemélyeknek a törvényi meghatározásban egy nap maximum 100.000 Ft készpénz fizethető ki.


Cégek, Vállalatok:


     - Bélyegző

- A jelenlévő személy személyi igazolványa

Cégeknek és magánszemélyeknek is lehetőségük van érzékeny FAJ (felismerésre alkalmas jellemző) kódú hulladék leadására. Ezek a berendezések jellemzően 400 V tápfeszültséggel működnek, de a mellékelt linkben NAV 10. pont-ban megtekinthetők részletesen.

Rendszeresen tartunk településeken hétvégi gyűjtéseket ahol a lakosság a nem használt elektronikai berendezéseket ingyenesen leadhatja néhány kivétellel (képcsöves képmegjelenítők, kiszerelt neoncsövek és izzók, tonerek, patronok).

Lakkosági gyűjtési naptár. (link)

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ban vagy telefonon a 06/30/942-4026 és a 06/30/319-2381 számon.


Engedélyek: Rolfim Kft. fémkereskedelmi engedély.pdf Rolfim Kft. Nem veszélyes hulladékok szállítása, kereskedelme és gyűjtése iránti engedély.pdf Rolfim Kft. Nem veszélyes telephely gyüjtési és előkezelési engedély.pdf Rolfim Kft. Veszélyes hulladék telephelyi gyűjtési és kezelési engedély.pdf

Fémkereskedelmi

engedély

Nem veszélyes

hulladékok

szállítási kereskedelmi

engedély

Nem veszélyes

hulladékok

telephelyen történő

gyűjtése, előkezelése

engedély

Veszélyes hulladékok

telephelyen történő

gyüjtése, előkezelése

engedély